
Wegańskie brownie z fasoli by VEGERUNERKA
Kilka dni temu na Mamy ruszamy wrzuciliśmy kapitalną metamorfozę pewnej Mamy 🙂 Nie czytaliście? No co WY! To co zrobiła ta dziewczyna to kapitalna sprawa. Koniecznie zerknijcie TUTAJ.
Dziś Małgosia zdradza nam sekrety swoich wegańskich słodyczy i dzieli się z nami przepisem na pyszne ciacho z… fasoli. Nie ma się co dziwić… to trzeba spróbować!
Gdy zapytałam Gośkę o coś ekstra dla was, od razu wyskoczyła: „Dobra – mam jeden przepis, który zmodernizowałam i dostosowałam do swoich potrzeb, to Broownie fasolowe”
-puszka czerwonej fasoli odcedzona
powstaje taki glut.”
Przygotowanie:
Wanał nad banałami. Wszystko do miski i blendujemy do uzyskania gładkiej masy. Następnie wlewamy do żaroodpornej miski lub formy (warto wyłożyć ją papierem do pieczenia) i pieczemy.
Piekarnik rozgrzany na 180 stopni. Czas pieczenia 45 min.
Dołącz do grupy aktywnym mam na FB:
Instagram, tam też jesteśmy:
Ilona, mama, trener
Mama Basi, trener personalny: - instruktor lekkoatletyki - instruktor kulturystyki - instruktor fitness - trener Blackroll - trener TRX - trener PFS - trener Boot Camp
Może Ci się spodobać

Ruszamy na placki. Sprawdzone przepisy na słodko i wytrawnie. [PRZEPISY]
16/03/2020
Gryczane ciasto z truskawkami
14/06/2016
Jeden komentarz
Pingback: