
Pieczone jabłka pod kołderką – błyskawiczny pyszny deser [PRZEPIS]
Jabłka, nasze dobro narodowe, teraz smakują najlepiej. A dziś wyszły obłędnie. Musicie spróbować.
Składniki:
3 małe jabłka jabłka
50g orzechów włoskich
50g orzechów nerkowca
1 łyżka miodu
2 łyżki stołowe masła orzechowego (czubate)
Przygotowanie:
Jabłka kroimy na pół i wydrążamy gniazdo nasienne, robię to łyżką do lodów. Dobrze idzie. W blenderze rozdrabniamy orzechy i płatki owsiane, łączymy z masłem orzechowym i miodem i cukrem. Tak przygotowaną mieszanką napełniamy wnętrza jabłek. Pieczemy w 180oC przez ok. 25min. Podajemy na gorąco z …. lodami, jak wolno Wam pozwolić sobie na rozpustę 🙂
Liczę na Ciebie, bo tworzymy, to miejsce z myślą o Tobie. Bądźmy w kontakcie:
- zostaw komentarz – Twoja opinia jest dla mnie bardzo ważna
- polub nasz FP Mamy ruszamy, będziesz na bieżąco
- dołącz do grupy, będziemy wtedy w stałym kontakcie:
- SPORT/DIETA/MOTYWACJA –> TUTAJ
- DZIECKO/MACIERZYŃSTWO –> TUTAJ
- jesteśmy też na Instagramie:
- mama dietetyk Ola –> TUTAJ
- mama trener Ilona –> TUTAJ
- jeśli tekst Ci się spodobał udostępnij go dalej
Ilona, mama, trener
Mama Basi, trener personalny: - instruktor lekkoatletyki - instruktor kulturystyki - instruktor fitness - trener Blackroll - trener TRX - trener PFS - trener Boot Camp
Może Ci się spodobać

Faworki bezglutenowe z piekarnika [PRZEPIS]
23/02/2019
Prażona ciecierzyca – pyszna i zdrowa przekąska bezglutenowa
14/01/2015
Jeden komentarz
Celina
O i już wiem, jak wykorzystam jabłka, które mam w domu. Moi chłopcy będą zachwyceni 🙂